Medlemmernes beretninger.

Her på denne side kan du/I få jeres historie/beretning/fortælling eller oplevelser lagt ind.

Det gøres sådan. : du klikker på webmaster og så åbner dit mailprogram automatisk med webmasterens mailadresse lagt ind og så skriver du det du har på hjertet eller vedhæfter det du vil have her på siden, derefter klikker du bare på send og så modtager jeg det på min mail og lægger det ind på siden her.

Mvh.

Carsten Andersen, webmaster.

Klik her : Webmaster

 

Til forsiden

 

Hjort nedlagt på Egebjerggaard

 

Til hjortelaugsmødet var jeg så heldig at vinde en jagt på en spidshjort på Egebjerggaard på indgangsbonen.

Endelig nåede vi 1.september. Men Aksel ringede og sagde at der desværre ikke gik nogen spidshjorte og at det måske måtte vente til januar.

Så ringede han alligevel den 6. om morgenen, at der var kommet et par spidshjorte til Egebjerggaard, og at jeg skulle møde op om aftenen.

Kl 19 mødtes vi og vi pürchede rundt i Haveskoven. Der var masser af dåer og kalve over det hele, men de var meget opmærksomme og svære at komme til.

Pludselig - oppe ved slottet – så vi 2 spidshjorte, som vi pürchede til. Men da der ikke var kuglefang, kunne jeg ikke skyde. Og vi måtte opgive jagten den aften.

Jeg måtte komme igen dagen efter, så den 7. om morgenen var jeg klar igen. Denne gang gik jeg alene.

Jeg satte mig i en hochsitz og ventede. Jeg så en masse dåer og kalve igen. Efter 1½ time ville jeg begynde at gå mod bilen. Men så så jeg at der lå et par hjorte inde i skoven og jeg pürchede nærmere. Men jeg stødte en då som begyndte at gø. Og det fik hjortene til at rejse sig. Jeg kravlede nærmere, meget forsigtigt. Jeg fik hold på den ene hjort. Jeg skød og den løb 5-10 meter og faldt derefter. Jeg gik hen til den og ringede til Aksel, som kom og  hjalp med at brække den, sammen med hans skytte-elev, Maiken.

Tak til Aksel for nogle gode jagtoplevelser.

Michael Christoffersen